Wei-werkplek

Raymonde hoort ook bij de club. Want net als velen van ons, vond ze een caravan altijd een absolute ‘no-go’, tot ze de gepimpte caravan van haar schoonzus een keer leende. Raymonde was om en wilde er zelf ook een.

Ze viel als een blok voor de bijzondere vormgeving van deze caravan en ging rustig aan de slag. Een houten bed constructie werd eruit gesloopt, het hangwerk van de tafels verstevigd, lekkages gerepareerd, er kwam een leuk zeiltje voor de vloer, nieuwe gordijnen. En net toen alles klaar was en het bed getest kon worden, kwamen ze tot de schrikbarende conclusie dat het bed veel te kort was. Ze hadden nu een gepimpte caravan waar je niet in kon slapen…

Maar gelukkig is er altijd een plan B. Raymonde heeft namelijk als psycholoog/coach haar praktijk in huis. Maar nu de caravan gepimpt en wel in de tuin stond, was ze er niet meer weg te slaan. En dus ontvangt ze haar gasten nu in de caravan. Midden in een weiland, vlakbij een mooie oude molen, direct aan een sloot met kikkers en krekels. Dat is natuurlijk een heerlijke plek om eens goed na te denken en je gedachten te delen en structureren met iemand. De caravan helpt Raymonde om uit te stralen wie ze is: ze is niet zo formeel. Ze is een coach die ‘open caravan ochtenden’ houdt en mensen helpt om steviger, assertiever en blijer te worden.  Waar een te kort bed al niet toe kan leiden…