Hier word ik vrolijk van

Ieder heeft zo zijn eigen ‘pimp’-stijl. Van pastel, groentinten, zwart/wit en donker tot super kleurrijk en rood-met-witte-stippen. Dat vind ik ook het leuke aan Caravanity: het gaat niet om één stijl, maar er komen allerlei stijlen voorbij. De een spreekt je meer aan dan de andere, maar allemaal geven ze mij  inspiratie.

Mijn stijl is zo ongeveer het tegenovergestelde van de caravan van Carolien, maar toch was ik in één klap verliefd. Met name door de foto met de gele -typische Franse- voiture ervoor. Het kwijl droop nog net niet uit mijn mond ;-). En dan die foto met ontbijttafel, tegen dat prachtige Franse gebouwtje. Wat een geluk hebben de kleinkinderen van Carolien die hierin mogen spelen en logeren.

Ik neem mij bij deze voor: als ik een keer chagrijnig ben, dan verplicht ik mezelf naar de caravan van Carolien te kijken, want ik word er oprecht vrolijk van.