Kip zonder saus

Om heel eerlijk te zijn, heb ik in de loop der jaren best wat criteria geformuleerd voor de caravans en campers die ik op Caravanity laat zien. Zo moet er toch zeker geschilderd zijn en moet de styling een beetje uitgesproken zijn. Het mag vooral niet saai of doorsnee zijn, want dat kunnen we allemaal wel bedenken. Hoe mooi het ook is, begrijp mij goed. Maar ja, het leven is niet zwart/wit en dus stap ik soms van een criterium af. Vooral als ik denk dat het echt iets toe kan voegen aan het assortiment van binnenkijkers. Zo weet ik dat velen van ons twijfelen aan die kwast. Doe ik het of doe ik het niet?

Op Instagram zag ik de caravan van Debby voorbij komen en die voldeed niet aan mijn criteria, want er was niet gesausd. Maar toch staat ze hier in de Caravanity-parade. Want kijk eens naar de styling! Al die verschillende stofjes, plakfolie en de pompoms aan de gordijntjes. Wat een heerlijke inspiratie. En wat tof om te zien dat al die motiefjes gewoon bij elkaar passen. Debby vond alle stofjes en folie overigens gewoon op Marktplaats en mixte net zo lang, tot het er leuk uit zag. En dat verven heeft ze dus gewoon gelaten. Teveel werk.

Leermomentje voor mij dus… dat vereiste kwast-gedoe van mij is helemaal geen vereiste voor een toffe caravan. Wijsheid komt met de jaren, zucht.

 

Voor & na: het keukentje en de grote zit. Wat een verschil, zelfs zonder verf!