Eriba collectie

Na een glampeervakantie in Italië wist Leon en haar gezin het zeker: ze gingen voortaan kamperen. Maar dan ook echt kamperen. Terug naar de basis.

Kort na de vakantie was hun eerste Eriba een feit. Een Triton (Touring) met vier slaapplaatsen. Omdat het opknappen zo’n feestje was, besloten ze meteen nog een Eriba te kopen. Dat werd een Eriba Pan. Een kleinere caravan met twee slaapplaatsen.

Met beide caravans zijn ze begonnen met het strippen van de caravan. Ze demonteerden alles wat vast zat en hebben alle gaatjes gevuld. Daarna hebben ze met grondlak, speciaal voor een kunststof ondergrond, alles in twee lagen afgelakt. Er kwamen nieuwe gordijnen, nieuwe stoffering in Ibiza stijl (van Kwantum) op de banken en sommige handvatten werden vervangen door stoere lederen exemplaren. Het kostte al met al twee maanden en toen waren de caravans klaar.

Een tijdje heeft Leon zich wel afgevraagd of ze het pimpen niet leuker vond dan het kamperen. Maar gelukkig kan ze inmiddels voluit zeggen dat kamperen met de caravan hun ding is. Afgelopen jaar gingen ze weer naar Italië (met de Triton) en dat is erg goed bevallen. De kleine Pan gaat dit voorjaar ook op pad, maar dan met zijn nieuwe eigenaar die er helemaal blij mee is.

Leuk hoor, om zo’n Eriba familie op te knappen!

En nummer twee van de familie: de Eriba Pan.