De Scandinavische Knaus Monsun

Judidith again.

Het is vrijwel onmogelijk dat je deze Knaus nog niet hebt  ‘gespot’. Op het ANWB kampeerweekend in Emst en op het Pimpweekend in Schaijk was hij live te bewonderen bij de Caravanity stand.
Voor iedereen die dit nieuwste project van Judidith heeft gemist, of er geen genoeg van kan krijgen, geniet hier van de prachtige foto’s van dit juweeltje.

Het was alweer een hele poos geleden dat Judith van Judidith een caravan had gepimpt. Maar deze lente was het weer raak. Deze zeer goed onderhouden Knaus Monsun uit 1979 kon wel een interne facelift gebruiken. Dit keer koos Judith niet voor zoet, maar voor een stijlvolle Scandinavische look. Seagreen is zo’n prachtige kleur, dit werd het uitgangspunt van deze caravan.

Op de voor- en achterwand zit een kwalitatief hoogwaardig houtlook behang. Op de kastjes zit ook behang, deze is afgelakt met een transparante lak, zodat het goed beschermd is en afneembaar. De bekleding is voorzien van prachtig skaileer en zien er heel strak uit.
De vloer is dit keer op maat gesneden vinyl.  Hoe vind je de verlichting boven de tafels? Binnenkort dè tip om eenvoudig zulke lampen te plaatsen in je caravan. En de deur? Die heeft Judith op zeer creatieve wijze heel sjiek gemaakt. Ook hier volgt binnenkort een DIY blog van.

Maar voor nu genieten we lekker van de foto’s!