Wonderland Walhalla

Een tijdje terug was er een geweldige winactie van webshop Merel in Wonderland. Sindsdien ben ik daar niet meer weg te slaan.
Merel gaat ieder jaar op reis naar India en koopt daar zelf de allermooiste spullen in. (wat een vreselijke baan, zeg 😉 ) Haar webshop zit echt boordevol sfeermakers voor thuis, maar ook voor op de camping.

Nooit geweten dat er zoveel prachtige buitenkleden bestonden voor je kampeermiddel. In alle kleuren en maten. Dus geen saai, grijs voortentkleed, maar een mooi buitenkleed. Dé perfecte match bij je gepimpte reisgenoot.
Online vind je al tig buitenkleden van goede kwaliteit en zeer betaalbaar. Mocht je in de buurt zijn; in haar stenen winkel in Velserbroek (Kleermakerstraat 8) kun je ze live bewonderen.


Buitenkleden in alle vormen, kleuren en maten. Met zo’n buitenkleed ben je echt uniek op de camping.

Wat ik ook helemaal het einde vind zijn de tuinkussens.
Voor de stacaravan pimpers wordt dit de eyecatcher van je stahut. Bouw zelf een eenvoudige loungebank van pallets en leg er een kleurenpallet van kussens op.
Merel in Wonderland heeft perfect passende kussens voor pallet loungebanken. Zo simpel om te maken en je kunt volop genieten op je veranda of terras van de lange zomeravonden.
De kussens (en nog veel meer!)  kun je allemaal vinden in de webshop Merel in Wonderland. En uiteraard zijn ook deze te vinden in de stenen winkel in Velserbroek.
Regelmatig komt er een vracht vanuit India en zijn er weer nieuwe soorten te verkrijgen.

  

Hierboven zie je enkele voorbeelden van de kussens die in de webshop te vinden zijn. Maar mééééén… je bent gewaarschuwd, want ben je eenmaal aan het shoppen, dan ben je niet meer te stoppen.
Als je niet kunt kiezen, dan neem je ze toch gewoon allemaal? Net als Jilca d’Hert uit het Happy Campers boek (fotocredits: @marijndewijsphotografie)

Volg Merel in Wonderland op Facebook en op Instagram@merelinwonderland