Golden Oldie

Anneke Vegter was bijna klaar met haar studie en was flink aangestoken met het pimpvirus door haar vriendin Gery. Er was geen weg meer terug. Er moest en zou een caravan komen. Vrij impulsief kochten Chris en Anneke deze gouden Avento. Zonder keuring of iets dergelijks.

Anneke was al enigszins begonnen met verven, maar het werd winter. De caravan moest in de stalling. En om in het voorjaar weer de spirit te krijgen om verder te gaan besloot ze om mee te doen aan het eerste klusweekend van Caravanity in Epe.
In weer en wind werd er volop geklust. Vriendin Gery kwam helpen en er werden flink wat meters gemaakt.
Het weekend was super gezellig! En het heeft Anneke echt weer op weg geholpen om de caravan naar wens te maken.
Op zondag kwam Chris ook klussen toen de zon zich liet zien. Dat de insecten de okergele verf ook zo mooi vonden was geen fijne bijkomstigheid, maar dat weerhield ze niet om toch voor die prachtige kleur te gaan.
Wat aanvankelijk het project van Anneke zou worden, werd gaandeweg een gezamenlijk project.
De caravan is nadat de pimpklus zo goed als klaar was helemaal nagekeken.

Het leukste om te doen waren alle spulletjes te verzamelen om de caravan te stylen. Spontaan kwam er iemand een te gek retro servies brengen van Mepal uit de jaren ’70.
Het behang was een drama om te plakken. Dit kwam omdat Anneke helemaal verliefd was op dit behang, maar het een 40 jaar oud behangetje was dat moeizaam wilde plakken. Met wat hulp is dit gelukt en het is werkelijk schitterend.

Voorheen kampeerden Chris en Anneke altijd met hun Holtkamper tenttrailer. Dit was hun debuut met hun eigen huisje op wielen. En het smaakt naar meer. Dit is naar eigen zeggen veel knusser.
Dat vindt de kat ook. Niet voor niks springt de kat zodra de deur open gaat naar binnen. Die wil ook mee…

Eigenlijk ben je nooit helemaal klaar met een pimpproject. Nadat Chris en Anneke eind Augustus volop hebben genoten van hun Golden Oldie besloten ze dat ze volgend jaar toch de kussens wel willen vervangen of een vast bed willen maken. Daar kunnen ze deze winter nog lekker over nadenken.

En zo zag deze Golden Oldie er eerst uit;