Kip Kerrie

Met zijn knalgele buitenkant heeft ‘ie veel bekijks onderweg en op de camping. Maar dan heb je de binnenkant nog niet gezien. De caravan van Evelien en Alex is één en al vrolijkheid!

Een beetje vrolijkheid, dat kon deze familie wel gebruiken. Vier jaar geleden kwam Alex namelijk thuis te zitten met PTSS, vanwege zijn werk als politieagent. Het opknappen van deze leuke Kip Greyline was een welkome afleiding, helemaal voor iemand die graag klust!

LELIJKE CARAVAN ALS BASIS

Eerder pimpten Alex en Evelien al een Chateau tot een boerenbont, gestippeld paradijs. Met die ervaring gingen ze op zoek en kwamen ze bij deze Kip uit. Die was al een keer onder handen genomen door de vorige eigenaar, maar dat was niet helemaal mooi gelukt. Even kneep Evelien hem: hoe kunnen we hier nog iets moois van maken? Maar ze bekeek het van de zonnige kan, de caravan had immers geen rotte plekken. En de inspiratie kwam later vanzelf.

BINNENKIJKERTJE

En die inspiratie kwam er. En terwijl Evelien druk in de weer was met het moodboard, begon Alex alvast aan de caravan. Er kwam een vast bed, mét opstaande hoofdeinden – hoe luxe! Het badkamertje was er door de vorige eigenaar al uit gesloopt, dus die kon ook van top tot teen worden aangepakt.

Een discussiepuntje was nog wel even de deur – Evelien had die graag met krijtverf onder handen genomen en er wat leuks op gezet, terwijl Alex er een behangetje op wilde doen. Achteraf een goede keuze, vindt Evelien, want zo krijgt iedereen die langsloopt alvast een kleine sneak-peek van de binnenkant.

FLIP FLOP STATE OF MIND

Er staan al veel bestemmingen op de wishlist van Evelien en Alex: Denemarken, Zweden en Noorwegen bijvoorbeeld. Lekker op de bonnefooi en genieten op rustige camping met hun mooie huisje op wielen. Of, zoals ze het zelf zeggen: “Relax. Unwind. Get in a flip flop state of mind.”