Zomergeluk

Hoewel kamperen tijdens alle seizoenen kan, komt deze mooie Kip Deluxe uit 1977 het mooist tot zijn recht op een camping ergens in een zonnig oord. Met deze warme, zonnige tinten, plantjes, rieten en bamboo details waan je je zo aan een relaxte beachbar in Spanje of Portugal. Roseetje erbij en niets meer aan doen, vinden wij.

Caravans pimpen is Jolijn en Mischa niet vreemd; dit is namelijk alweer hun achtste project. Toen ze een jaar of twee geleden een Constructam Comet kochten en helemaal opknapten, smaakte dat naar meer. Zeker omdat ze samen het dreamteam vormen: Mischa zorgt voor alle ‘technische’ klusjes, Jolijn doet de styling. Een uit de hand gelopen hobby werd geboren!

VINTAGE

Deze kip is afkomstig van de allereerst eigenaar, en was daarmee nog perfect in orde. Dat kwam goed uit, want veel vintage details konden zo nog mooi bewaard worden. Zo is de vloer er gewoon in blijven liggen; heel tof, want die past perfect in het totale plaatje, en het scheelt natuurlijk weer veel werk met eruit slopen en opnieuw legen.

Niet alles bleef bewaard aan de caravan, overigens. Zo werden de gordijnen en kussens vervangen (dankzij het kekke naaiwerk van de moeder van Jolijn). Ook werd er het nodige geschilderd – de witte verf geeft het interieur een rustige uitstraling en laat de toffe accessoires helemaal tot hun recht komen. Over de styling hoefden ze niet lang na te denken. Jolijn: “wij houden van Ibiza, dus die keuze is altijd snel gemaakt”.

TE KOOP

De Kip krijgt, wanneer deze een keer van stal mag, veel bekijks. Een campingbaas in Italie vroeg zelfs of ‘ie hem op zijn website mag zetten. Kamperen in deze caravan doen ze zelf niet, dat laten ze mooi aan anderen over. De caravan staat, samen met nog een paar anderen, te koop of te huur. “Tot nu toe kwam iedereen hartstikke blij terug van de vakanties met de Kip. Dat anderen ook kunnen genieten van onze trots doet ons supergoed!”

Lijkt je het leuk om een keer in een van de Zomergeluk caravans te kamperen? Check dan snel hun website www.zomergeluk.com!