Caravanity Event 2022

Hoera! Op 8,9 en 10 april vindt het allereerste Caravanity Event plaats, ter ere van het 10 jarig bestaan van Caravanity. Tijd voor een onvergetelijk gezellig event!

In 2012, op 1 april om precies te zijn, startte Femke Creemers met Caravanity. Uit onvrede dat er niks te vinden was op internet over het pimpen van je caravan besloot ze haar eigen ervaringen te delen, en liet ze zien hoe ze haar mega grote Eriba onder handen nam. Ze merkte al snel dat veel mensen dat super interessant vonden – maar dat het in 10 jaar tijd uit zou groeien tot zo’n enorme community had ze zich nooit voor kunnen stellen. Niet alleen in Nederland maar ook in onze buurlanden is Caravanity inmiddels een begrip geworden.

PIMPWEEKEND WORDT CARAVANITY EVENT

Deze eerste editie van het Caravanity Event lijkt in veel opzichten op de geweldige Pimpweekenden en Pimpfestivals zoals die voorheen georganiseerd werden door het Pimpteam. Het is natuurlijk een enorme eer dat we dit mooie evenement met Caravanity mogen voortzetten. Het weekend is te vergelijken met evenementen als Bikkelpimp, After Summerpimp en nog veel meer toffe weekenden, die doorgaans georganiseerd worden door Esther en Marieke van Buitengeluk.

Iedereen die het Pimpfestival en het Pimpweekend heeft meegemaakt weet hoe ontzettend gaaf die sfeer en gezelligheid voelt. Dat is precies wat we ook met het Caravanity Event neer willen zetten. Wat kun je dan allemaal verwachten? Om te beginnen is er sowieso plaats voor 100 tot 150 gepimpte kampeermiddelen die van vrijdag 8 april tot en met maandag 11 april mogen komen kamperen. Nieuwsgierigen zonder kampeermiddel mogen op zaterdag 9 april komen kijken. Boek in ieder geval snel je tickets via www.caravanityevent.nl, want vol = vol!

Naast alle mooie gepimpte caravans en campers zijn er ook stands waar je de tofste spulletjes kunt kopen of workshops kunt volgen. Uiteraard ontbreken de diverse smakelijke foodtrucks niet. En om het feestje compleet te maken is er muziek, entertainment en inspirerende presentaties. Met een beetje geluk schijnt de zon en maken we er samen een top weekend van!

PRIJZEN

Je kunt er voor kiezen om het hele weekend te komen, of alleen de zaterdag. Er zijn diverse thema velden en jij kiest welk thema het beste bij jouw gepimpte kampeermiddel past.
De kosten voor een heel weekend zijn € 150 euro voor maximaal 6 personen op 1 kampeerplaats (inclusief toeristenbelasting). Kom je alleen op zaterdag met je kampeermiddel, dan betaal je € 75 euro.

Voor ondernemers die toffe producten/workshops aanbieden die aansluiten bij Caravanity rekenen we een tarief van € 55 euro.

Op instagram @caravanity_event kun je zien wat voor schitterende reispaleisjes en bedrijven naar het Caravanity Event komen.

Zien we jou ook verschijnen? Boek dan nu je ticket, want vol = vol. Meer informatie en kaartverkoop via www.caravanityevent.nl. We zien je graag verschijnen!