Die Wil’k Ook!

Met haar gezin kamperen in een caravan leek Kim al langer leuk, en vooral handig. Alles thuis al inrichten en inpakken, altijd en overal je eigen ‘huisje’ bij. Maarja… dat interieur hè. Geïnspireerd door Caravanity ging ze toch overstag: na een beetje pimpen wordt het vast gezelliger!

Eerst op zoek naar een geschikt exemplaar. Vriend Jef sprak iemand op zijn werk die nét had bedacht zijn caravan te verkopen. Een degelijk merk, Wilk, en met mover. Het interieur was zoals verwacht supersaai, maargoed, daar ging Kim natuurlijk iets aan doen.

LEKKER SLAPEN

Kim en haar gezin hadden precies zes weken voor de zomervakantie begon, dus dat werd aanpoten. Ondanks de tijdsdruk ging ze nauwkeurig te werk. Alles werd twee keer in de primer gezet en netjes afgelakt. Omdat ze meestal op vakantie naar Italië gaan, hebben ze ervoor gekozen de grote rondzit op te offeren en daar een vast bed te bouwen. Als adviseur bij Optidee wist ze precies waar ze goed beddengoed vandaan moest halen, dus slapen doet de familie als een roosje. 

De treinzit bleef wel, die kreeg frisse nieuwe kussens van NoFruit.nl. De kastdeurtjes kregen een mooi groen kleurtje, en de deurtjes waar glas in zat kregen een rotan raster (webbing). De rest van de caravan werd wit geschilderd, en hier en daar zit er een stukje plakfolie op de wanden en in de kastjes. Daarna kwam de afwerking: gordijntjes vervangen, accessoires ophangen en neerzetten. En kijk, hoe leuk is die muurcirkel van Hofje van Kieka!

EEN WILK OM JALOERS OP TE ZIJN

En dan is ‘ie af! Deze knappe Wilk heeft al ontzettend veel leuke reacties gekregen. “Zo is kamperen wél leuk”, werd er bijvoorbeeld gezegd. Terwijl ik dit blog schrijf, zitten Kim en Jef gezellig met de kinderen én de Wilk op Elba. Onder onze mooie Caravanity luifel, dat ook nog. Een welverdiende vakantie, want dit resultaat binnen zes weken voor elkaar krijgen – dat doet niemand je zomaar na! 

wilk kim 2