Colour Madness

De een houdt van Blond, de andere van rood-met-witte-stippen en Kitch Kitchen. En weer een ander houdt van streepjes, zoals wij. Het thema van vandaag is Colour Madness… als tegenpool van het gebrek aan kleur dat velen van ons thuis hebben.

Heb je je eigen caravan al gepimpt en mag iedereen meegenieten van je kunstwerk? Stuur ons je beelden (of linkje) door en we plaatsen jouw trots, met naam en toenaam, op Caravanity.

Zijn de kussens in je caravan niet meer goed? Laat kussens op maat maken van schuimrubber en maak er een hoes omheen. Let ook even op die leuke lamp die erboven hangt! Bron: pinterest.com

In dit caravan interieur is écht veel geïnvesteerd. En ach, als je het geld hebt, waarom ook niet! Check die biesjes eens bij de bank. Die rode lining bij de kastjes zorgt ervoor dat die saaie kastjes worden opgefrist. Erg handig, als je niet met een roller door de caravan durft te gaan. Hij staat bij ons in elk geval op het actielijstje!

Een gepimpte caravan van pimpenco.nl. Je kunt je caravan door deze meiden onder handen laten nemen. Weet alleen niet of er nog überhaupt een man naar binnen durft, met al dat roze!

Slapen in een caravan die omgebouwd is tot boudoir! Het kan in Zuid-Afrika: ze hebben er een Airstream (zo’n All You Need Is Love camper) Trailer Park bovenop een gebouw gezet. Alle campers hebben een ander thema! Hoe origineel is dat!

Even een ander kleurtje… blauw. In Australië zijn ze helemaal caravan gek. Vooral vintage exemplaren zijn er ontzettend populair. De lifestyle incluis, overigens…

Wederom het werk van de Ozzies…

En mijn favoriet… de streepjes! I love stripes. Vind het vrolijk en geinig. En niet te hysterisch (als je niet doorslaat tenminste). Deze mooie stof kun je uit Engeland halen (check de link). Hartstikke kostbaar, maar als je niet veel hoeft te bekleden en hele nette kinderen hebt, dan is het écht te moeite waard.