Mmm… Yummy Caravans

De mobiele friettent (ook in Pipo wagen): been there, done that. Het blijft leuk en lekker, maar het kan natuurlijk nog veel leuker: lekkere sapjes, een speciaal koffietje, tosti’s met van alles en nog wat en natuurlijk cupcakes! Allemaal uit een caravan! Frietkot: eat your heart out!

Ongetwijfeld de lekkerste sapjes…

Bron

Vanuit deze prachtige trailer kun je op locatie koffie krijgen. Leuk voor (Amerikaanse) trouwpartijtjes!

Bron

Als je in Austin bent, dan moet je even op bezoek gaan bij Hey Cupcake! Ze maken de lekkerste cupcakes van ‘t durp’, en hebben in elk geval een ludiek pand: een prachtige trailer met een cupcake erop:

In Nederland kun je ook terecht voor ludieke concepten: check deze tosti caravan maar eens!

Bron

En bij onze zuiderburen kun je terecht bij een mobiele koffiebar (die overigens ook in NL uitserveren!)

Bron