Winactie: soepele slippertjes van Le dd

Wat dacht je hiervan: een super soepel schoentje dat een kruising is tussen een slipper, een charmante variant van Crocs en je blote voeten. Meet Le dd…

Als je een Le dd schoentje of slipper aan hebt, voel je gewoon de ondergrond waar je op loopt. Maar omdat het materiaal lekker zacht is, kun je er gewoon lekker op blijven lopen. Bijkomend voordeel is dat de schoentjes prima tegen water kunnen en ze goed ademen doordat er kleine gaatjes inzitten.

Ik heb de afgelopen weken uitgebreid het schoentje van Le dd getest en ze zitten heerlijk. Het zijn geen kilometer vreters (daar zijn ze overigens ook niet voor gemaakt), maar heerlijke schoentjes om even aan te schieten voor een snelle boodschap, voor op het strand, op de camping, in het park, de sauna of gewoon thuis op de bank.

 

En dan de verrassing: we mogen namelijk een paar licht blauwe slippers in de maat 37-39 weggeven! Like de facebook-pagina van Caravanity en geef via facebook of in de comments op dit bericht, antwoord op de volgende vraag: Wat is jouw fijnste blote voetenmoment? Het leukste moment in woord of beeld wordt beloond met deze heerlijk fijne slippers!

Wil je meer informatie over de schoentjes van Le dd? Stuur dan een mailtje naar [email protected].