Winactie: 5X Caravanity Vakantie Notitieboek

Zachtjes tikt de regen tegen het caravanraam… nou ja, zachtjes. Het is in elk geval een mooie dag om alle vakantieperikelen bij te werken in het Vakantie Notitieboek. Wij gaan komende week lekker de hort op: eerst naar Zuid-Spanje (zonder caravan) en daarna nog lekker een weekje de kinderen leren zeilen bij Watersportcamping Heeg. Dit jaar hebben we dus de ‘best of both words’: gloeiende hitte én een kampeervakantie aan het water.

Alle must-sees staan inmiddels in mijn vakantie notitieboek en ik heb er nu al zin in om de rest van het boek vol te kalken met verhaaltjes, tekeningen en etiketten te plakken van lekkere wijnen.

Zo kun je winnen

Ga jij ook nog op vakantie en wil jij het Caravanity Vakantie Notitieboek uitproberen en jouw ervaringen delen op je eigen blog of in een recensie op Bol.com? Laat dan een berichtje achter onder deze post of op Facebook. Vertel mij waar je naar toe gaat op vakantie en hoe jij jouw ervaringen wilt delen. Vrijdag maak ik VIJF! winnaars kenbaar, zodat het boekje zo snel als mogelijk bij jou thuis is om mee te gaan op vakantie.

 

picasion.com_bf1bf1c2a66979038cee0905fa28909e

Schermafbeelding 2016-08-02 om 12.03.27