Bont van Buiten

Als ik een kleiner en ouder caravannetje zou hebben, zou ik het doen. Waarom ik het niet doe bij onze caravan, is mij een raadsel. Kromme argumenten spelen parten: dan kunnen we ‘m echt nooit meer verkopen, veel te veel werk, straks mislukt het, straks vind ik het lelijk. Mmm… het zijn best valide argumenten eigenlijk…

Onze caravan zou ik het liefste laten wrappen. Gewoon in een stylish kleurencombinatie. Antraciet met wit ofzo. En misschien een klein kleurig streepje ertussen. Niks geks zoals hieronder. Het ontbreekt mij aan lef, in combinatie met de argumenten die hierboven staan. Wrappen is dus wel een oplossing, maar zo ontzettend duur, dat het geen reële oplossing is. We hebben ooit geïnformeerd. maar de prijs loopt al snel richting de €2.500,-. Maar mocht een wrapper dit lezen en het leuk vinden om onze caravan te sponsoren, dan houden we ons van harte aanbevolen.

Wat zou jij doen met je caravan van de buitenkant?

 

 

 

Bron afbeelding 1,2 en 3: Pinterest

Bron afbeelding 4: Marie Claire Idees

Bron afbeelding 5:  Anthropologie

Bron afbeelding 6: Frippery