Lang Leve Kleur!

Damn, wat word ik hier onwijs vrolijk van! Echt! Je zou mij er niet meer uit kunnen krijgen. Wel zonde van al dat mooie weer dat er aan komt….

(paar minuten later)…Ik ben nog steeds een soort van sprakeloos…  Weet je, ik denk dat dat komt omdat ik altijd denk dat een interieur clean en rustig moet zijn. Een witte basis, you know the drill. Maar dit ziet er zo onwijs leuk uit, gezellig en ‘af’ uit, dat ik mijn mening herzie. Lang leve kleur!

Anyway. Wat ik wilde vertellen, is dat deze caravan van Marian is. Ze kocht het oudje vorig jaar en knapte het ‘ding’ op. De wanden schilderde ze met latex in vier/vijf keer. De kastjes en al het andere houtwerk deed ze met acrylverf (eerst gronden, dan 2 x aflakken). De keukenkastjes werden beplakt met plakplastic (check de korting!). En op de grond ligt Flexxfloors. Dat zijn zelfklevende tegels die je op maat kunt snijden (goeie tip).

Voor de finishing touch ging Marian in de weer met masking tape. Hiermee beplakte ze een aantal randjes van kastjes en plankjes, maar ook het wandje naast de keuken (hart).

Ben super benieuwd wat jullie van deze kleurexplosie vinden!

Caravan pimpen 8  Caravan pimpen 3

Caravan pimpen 2  Caravan pimpen 4

Het leuke blauwe rekje heeft Marian hier vandaan.

Caravan pimpen 6  Caravan pimpen 5

Het handige opbergsysteem van Kitsch Kitchen vind je hier.

Caravan pimpen 1  Caravan pimpen 7

En een paar voor-na foto’s, ter ere van alle noeste arbeid:

voor en na zithoekje voor en na zithoekje 2 voor en na slaapplek voor en na keukentje