Getest & WIN: de über relaxte hangstoel

Al een maand lang (en eigenlijk twee maanden) wilde ik deze hangstoel van DeHangmat.nl uittesten. Want niet alleen ik, ook mijn andere gezinsleden zijn fervente hangmatters. Het leek mij ook makkelijker voor op de camping dan een hangmat. Immers: voor een hangmat heb je twee bomen nodig. Voor een hangstoel slechts één.

elda_xl_black

Maar het Hollandse weer gooide goed roet in het eten. Gelukkig is het nu eindelijk zover… de hangstoel kon getest worden, want we staan sinds enkele dagen op onze zonovergoten camping aan het strand. Wel een kleine tegenslag: de takken van de bomen op onze camping hangen stomweg te hoog of zijn te fragiel. En dat is dan gelijk de grootste ‘maar’, die ik kan bedenken: geen geschikte boom bij je campingplaats om de hangstoel in te hangen.

Lukt het niet linksom, dan wel rechtsom: we hebben de fiets gepakt, hebben het fietskarretje volgeladen met verukkulukke hapjes, drankjes én hangstoel (er zit een handige opberg- / reistas bij). En al snel was daar ons perfecte plekje. Thomas hing de hangstoel in nog geen minuut op en het was vechten wie er het eerste in mocht. Noa en ik waren de gelukkigen. Hierbij tevens het bewijs – maar let alsjeblieft niet op die enorm witte benen!

IMG_5301 IMG_5305

Eindoordeel: super grote relaxte hangstoel waar je ook in kunt liggen (en tukken). Zit heerlijk. Ligt heerlijk. Je kunt jezelf in talloze posities in de hangstoel nestelen. Erg makkelijk om mee te nemen dankzij het katoenen meeneemtasje. Neem wel een extra lang touw mee om de hangstoel op te hangen aan een boom. Wij zijn fan!

Hebben? We mogen Elda XL (want zo heet ze) + ophangset verloten onder de facebook fans van Caravanity. Dus like onze pagina en laat in een berichtje op onze wall weten waarom jij de hangstoel zo graag wilt winnen. Je kunt meedoen tot 31 mei 2013.