Mix ‘n Match

Maartje van Indehippekip heeft er een nieuwe signatuur bij die ik erg leuk vind: Mix & Match. Door lekker te mixen met verschillende stoffen, krijg je een lekker vrolijke caravan! Maartje vertelt:

Dit keer hebben we een kleintje, een Kip Touring 330, we gaan toch naar warmere oorden (de Nederlandse zomer onvluchten, ben het zo zat!) de oudste meiden slapen in de tent, de jongste kan nog bij ons in de Kip.
Was even klaar met de rode ruitjes en bloemetjes dus nu wat anders.
Ben erg gecharmeerd van interieurstyliste Selina Lake, vooral haar boek Thuis je eigen stijl heeft me geïnspireerd. Veel kleur!

Heb veel verschillende stoffen gebruikt voor de kussens en kussentjes; nieuwe stoffen en oude (de blauw/witte deken op het bed is een oud gordijn van de kringloop! Zachte tinten (bv oudroze gordijnen) gecombineerd met pittig zwart, neon en andere fellere kleuren. De accessoires zijn oa van de Hema, Ikea en rommelmarktvondsten.

The Master Bedroom

Caravan 4  Caravan 12  Caravan 3     Caravan 6

Caravan 7 Caravan 8 Caravan 9 Caravan 10

Caravan 11