HipperdePIP

Vier jaar geleden schafte Marike al haar Knaus aan. Zoals ze zelf zegt: “Heerlijk bruin met oranje en gehaakte vitrage”. Ze hebben de caravan toen al een eerste makeover gegeven, maar lang niet alles is toen gedaan.

Dit jaar ging ze los. De hoek van de treinzit werd gesloopt en er werd een officiële halfhoogslaper in geplaatst. De bruine schuifwand werd gedemonteerd en hiervoor kwam een fris groen gordijntje.

De hele bovenkant werd voorzien van een heerlijk roze Pip behangetje. Marike heeft hier waarschijnlijk wel veel overredingskracht voor nodig gehad, want ze heeft een jongens huishouden. De kastdeurtjes aan de voor en achterkant (boven) werden er ook uitgehaald. Hier heeft ze leuke mandjes in gezet. Ik vind dat een super idee. Het maakt ‘t lekker speels. Marike heeft wel veel opmerkingen gekregen over hoe ze dat dan gingen doen met het rijden, met die mandjes. Heel simpel: die werden er dan even uitgehaald.

Ander leuk detail vind ik, is dat ze de kastdeurtjes die wel mochten blijven, een ander kleurtje gaf. Hiermee voorkom je het ‘steriele’ van een compleet witte basis.

Een overzichtje:

overzicht2 overzicht

Het slaapvertrek van de jongens met halfhoogslaper (let wel op het extra gewicht!). Het bed hangt op vier draagbeugels.

na jongens  na bed jongens onder mandjes

De keuken. Het PiP behang haal je trouwens hier.

keukentje keuken details (5)

Het bed van Marike en haar man

na bed m&m  details (2) - kopie

En hun Knausje van de buitenkant.

caravan

En nog een paar heerlijke ‘voor’ foto’s:

voor bed m&m  voor voorbedekking  voor bed jongens  na vloerbedekking

 

Alles van Pip Studio