Caravan Hennie

Tascha kijkt met veel plezier terug op de kampeertripjes die zij vroeger met haar ouders naar Oostenrijk maakte. Datzelfde kampeerplezier gunde ze haar eigen kinderen natuurlijk ook. Ze vonden een geschikte caravan die nog prima in orde was, maar qua interieur gedateerd. Tijd voor een make-over!

Het pimpproces van de caravan (een Avento Luxe) begon in maart 2022, nadat Tasha hoogzwanger was van haar dochtertje Evi. De afgelopen jaren hadden ze alles in en om hun nieuwe huis verbouwd – toen alle ‘grote’ projecten waren afgerond bleef het (vooral bij Robbert) knagen om nog een project te starten. Dat in combinatie met de wens om een caravan aan te schaffen en alle leuke ideeën op Pinterest en Instagram hebben ze bewust gekozen voor een oude caravan.

Aan de slag

Ze begonnen met het verwijderen van alle losse onderdelen en het schilderen van de binnenkant. De kussenhoezen en gordijnen maakte ze zelf gemaakt (geïnspireerd door deze post), en om de ruimte nog wat verder op te frissen kwamen er ook nieuwe lampen en een nieuwe vloer. Ook de indeling werd aangepast. Het proces verliep soepel, hoewel ze soms moesten wachten op de verf om te drogen vanwege het koude weer. Maar met teamwork en creativiteit hebben ze hun droomcaravan weten te realiseren.

De tweede ronde

Hoewel de caravan al helemaal volgens smaak was, wilde Tascha en Robbert toch nog iets aan de indeling doen. Dus er kwam een tweede ‘pimpronde’, waarbij ze de treinzit hebben vervangen door een stapelbed voor drie personen, met het oog op toekomstige avonturen met een eventueel derde kindje.Nu is de caravan helemaal ‘to their liking’. Tascha is extra trots op Robbert want (zoals ze zelf zegt) ze kan veel bedenken, maar zonder hem was het nooit zo mooi geworden. Teamwork makes the dream work!

De caravan is klaar voor vertrek en de eerste vakantie staat al op de planning. Platja d’Aro in Spanje, om precies te zijn. Een favoriet vakantieland hebben ze nog niet, maar over een ding zijn ze het eens: caravan Hennie (afkorting voor de achternaam van het gezin) zoekt in ieder geval lekker de zon op!

Je kunt Hennie op Instagram volgen als @hennie.caravanie. Iets leuks gespot in de caravan an Tascha en Robbert? Dit is hun boodschappenlijstje:

Vloer: Leen Bakker
Verf: Sikkens
Stoffen: Lokale weekmarkt
Muurstickers: Ali Express
Spots: Gamma