Poppenhuis

Maar echt… deze vintage caravan lijkt net echt. Een echt poppenhuis, bedoel ik dan. Wel onwijs leuk gedaan met alle verschillende motiefjes. Uiteraard mag ook een vlaggetjesslinger niet ontbreken in deze caravan. I like…

Dit weekend is het eindelijk zo ver en ga ik zelf verder met onze eigen caravan. Het boek komt eraan en omdat we veel caravans opnieuw fotograferen is onze caravan proefmodel. Maar alleen als ‘ie Caravanity waardig is, natuurlijk. En hoewel ik deze caravan er te kneuterig (op een positieve manier!) uit vind zien, gooi ik het dit weekend over een totaal andere boeg. De kernwoorden zijn: streepjes – kleur – vrolijk. Ik zal in het weekend wat foto’s posten op facebook als ‘kick off’. Heel benieuwd wat je ervan vindt! Wie is er nog meer bezig met zijn caravan in meer of minder vergevorderd stadium?

Hippe caravan 2  Hippe caravan 3  Hippe caravan 7

Hippe caravan  Hippe caravan 5

Bron