Dit doe je met die saaie voortent

Van sommige mails word ik enorm blij. Zo ook van die Yvonne. Ze heeft de voortent zo goed aangepakt, dat ik opeens ook het licht zie. Ik weet nu eindelijk wat ik met onze voortent wil. Om in termen van Hannibal te spreken (The A-Team): “I love it, when a plan comes together” ;-).
Yvonne vertelde dat ze een seizoensplaats heeft in de duinen van Bloemendaal (Camping de Lakens). Haar caravan heeft ze opgefrist, maar vooral de voortent heeft ze fantastisch aangepakt. Op de grond ligt een houten vlonder vloer van Ikea. Deze is, verrassend genoeg, super licht in gewicht en makkelijk in elkaar te schuiven. In de winter liggen de platen (30x30cm) opgestapeld in de caravan. De houten vloer geeft een huiselijk gevoel en werkt goed tegen de kou vanaf de grond. En heel handig: al het vuil valt keurig tussen de plankjes naar beneden.
De tafel is een oude legertafel uit België. Je klapt de tafel makkelijk in en staat in de winter ook gewoon in de caravan. De stoeltjes komen van de kringloopwinkel. Yvonne maakte de voortent echt af met wat bloemen, slingers met licht, bakken met schepen, schemerlampen en een radio. Camping galore! Kan niet wachten tot het april is! Ben heel benieuwd wat jij gaat doen met je voortent. Volgens mij zijn die houten vlonders straks niet meer aan te slepen bij IKEA.
 voortent styling 6  voortent styling 4 voortent styling 3 voortent styling 2 voortent styling1  voortent styling 5