Gratis printable Let’s Go Camping

Vanaf vandaag zul je met enige regelmaat een gastblog van Anuschka Odau tegenkomen op Caravanity.nl. In deze post stelt Anuschka zich voor en heeft ze meteen een leuk cadeautje voor je!

_DSC0224a  free download, camping

Ik ben styliste Anuschka Odau en ik ben sinds 2009 de trotse eigenaar van Hipaholic – Styling en Fotografie.

Ik hou van het creëren van mooie sfeerbeelden op een originele wijze. Mijn stijl is speels, kleurrijk en vaak met met een retro touch. Als kind heb ik vaak gekampeerd: elke vakantie trokken we er met de caravan op uit: in het binnen -en buitenland. Ik heb er goede herinneringen aan. Het is dan niet zo gek dat ik dol ben op het buitenleven. Verder ben ik gek op het strand, stedentrips, groen, vintage, retro caravans, koffietentjes én koffie verkeerd!

Ik vind het superleuk om te bloggen voor Caravanity om zo mijn passie voor styling, DIY en retro caravans te delen met iedereen. 

Ik heb speciaal voor de Caravanity lezers een gratis printable ontworpen van de Let’s Go Camping mini wereldjes. Ik ben dol op het maken van mini wereldjes waarin je kunt wegdromen. Wereldjes gemaakt van oude vakantiekaarten, speelgoed, applicaties, ornamentjes etc.

Met deze mini camping wereldjes krijg ik gelijk zin om op vakantie te gaan…let’s go camping! Print de foto’s, knip ze uit en doe ze in een lijstje. Hang de lijstjes op of zet ze neer in je caravan/ camper of waar je maar wilt!

 “Live, travel, adventure, bless and don’t be sorry.” – Jack Karouac

  Free download camping