caravan in the dark

Caravan kunst

Kunst inspireert, laat mensen op een andere manier naar de wereld kijken en is niet zelden een lust voor het oog. Een van de leukste dingen van het werken in de reclame- en communicatiebranche (want dat doe ik naast Caravanity), vind ik dan ook het samenwerken met creatieven. Vormgevers, illustratoren en fotografen zien dingen anders dan ik, en dat prikkelt mij enorm. Het werk van de onderstaande kunstenaars deel ik graag met je.

De eerste twee beelden zijn gemaakt door Chris Labrooy. Hij is kunstenaar/vormgever en maakt typografische illustraties zoals ‘Land of the Free’. De copy (Land of the Free) is uiteraard een verwijzing naar het vrije leven dat je leidt als je campert of caravant. Bekijk zijn website eens, dan zie je dat hij echt een eigen signatuur heeft. Ik vind dit dus echt te gek!

land_of_the_free_1  land_of_the_free_2

 

Alessandro Puccinelli is fotograaf en kocht in 2011 een camper en reed ermee langs de Portugese kust. Onderstaande foto’s zijn niet in opdracht gemaakt, maar een persoonlijk fotografie-project. Overal waar hij kwam, zette hij zijn camper op een plaats aan zee en maakte deze fantastische foto’s.

MG_0128 MG_6797 varie-2385-Modifica

 

Gerelateerde berichten