Creatief op de Camping

Op 13-14 en 15 maart zijn de Hobby- en Handwerkdagen in Den Bosch. Een walhalla voor iedereen die het leuk vindt om creatief bezig te zijn, traditioneel of hip, als beginner of vergevorderde, kind, ouder of grootouder. Caravanity is ook aanwezig met ‘Creatief op de Camping’.

Ter plekke pak ik de buitenkant van mijn eigen caravan aan met Masking Tape en knutsel ik de leukste party lights in elkaar. Zo hoop ik jullie uiteraard ook te inspireren om ermee aan de slag te gaan. Op de beurs zal ik kant-en-klare sets party lights en origami-papier verkopen, zodat je op de camping of thuis, meteen aan de slag kunt. Het gewilde normale en brede Masking Tape (MT Casa), verkoop ik ook op de beurs. Uiteraard kun je mooie beursaanbiedingen verwachten!

Origami lichtslinger 2 origami licht slinger Masking tape op caravan

Ik zou het super leuk vinden als je langs komt. Schroom vooral niet om mij aan mijn jasje te trekken, ik vind het leuk om kennis met je te maken.

Tip: koop je entreekaartjes voor 1 maart extra voordelig online.