Viva Predom

De meeste Caravanity-fans zijn zo’n beetje van mijn eigen leeftijd. Soms wat ouder, soms wat jonger. Zeg tussen de 30 en (hooguit) 50 jaar. Boven de vijftig zijn het eerder traditionele caravanners en zij vinden al dat gepimp meestal he-le-maal niks. Maar er zijn altijd uitzonderingen. Zoals Els Vegter en haar partner, die net de pensioen-gerechtigde leeftijd aantikken. Ik vind dat leuk. Mensen die wat ouder zijn en tegelijk hartstikke jong. Die open staan voor nieuwe ideeën en gewoon doen waar ze zin in hebben.
Els en haar partner wilden graag een kleine caravan zodat ze er makkelijk mee konden rijden. Hun oog viel op een Poolse Predom. Met haar 500kg is ze makkelijk handmatig te verzetten en er is verrassend veel ruimte binnen. Afgelopen zomer crossten ze er zes weken lang mee door Italië en Frankrijk en dat beviel prima!
“Toen we de Predom kochten zag ze er behoorlijk oud en saai uit. Met rood fleece, een Mexicaans aandoend stofje (Femke: ik zeg Missoni-lookalike – google maar eens wat afbeeldingen) en een stuk blauwe vloerbedekking ging ik aan de slag. Met de hand heb ik de stof om de kussens genaaid en dat was best wel wat werk. De binnenkant van de caravan heb ik zacht geel geverfd. De sfeer is nu erg warm en mooi, precies wat wij wilden.”