Vrolijkerd

De caravan van Fija Kers hoort thuis in het rijtje ‘happy caravans’: caravans waar je direct vrolijk van wordt door o.a. alle kleuren. Ik hou hier van. Thuis heb ik het niet zo, maar in mijn caravan wel. Heerlijk.

Fija pakte haar caravan, een Vimara, grondig aan. Verf, behang, gordijnen, nieuw vinyltje op de vloer, nieuwe ‘all weather’ kussens. En houtwerk dat niet goed meer was, werd ook vervangen. Leuk detail: om het kekke fatboy lampje heeft ze zelf een lampen’hoesje’ gemaakt van vitrage.

caravan hip  Caravan kleur Caravan hip 5  caravan hip 4 Caravan detail hip 3

Ook de voortent is grondig aangepakt. Er kwamen nieuwe gordijnen en de burgerlijke kampeerstoelen kregen een kekke hoes die ze zelf maakte van fleece-stof. Aan de achterzijde van de hoezen heeft ze, heel slim, nog een vakje gemaakt om tijdschriften of zonnebrillen op te bergen.

image-1  Caravan hip 2