Chateau op wielen

De caravan van Veerle Vanoverschelde zorgt voor sweet memories bij mij. Back in the ol’ days, sjeesde ik met mijn familie ook in Chateautje Europa door. Onze caravan was een slag groter (320), maar verder precies hetzelfde. Zelfs de bekleding komt mij bekend voor.

Veerle kocht begin dit jaar deze Chateau 280 uit 1979. Het kasteeltje is behoorlijk opgeknapt van een lik verf en nieuwe stoffering. De keuken haalde Veerle eruit, want dat zou een knoei-boel worden in het kleine caravannetje, vreesde ze. Ook heeft ze nieuwe tafels gemaakt, die wat beter matchen bij de nieuwe kleurstelling. In de caravan slapen Veerle en haar man en één kind. De andere twee kids slapen er lekker in een tentje bij.

caravan chateau aqua hip

caravan makeover wit, aqua, chateau  caravan chateau aqua hip 2 Caravan_veerle  caravan Chateau hip