Gezellig & Fris

Vorig jaar kwam ik Barbara Meihuizen tegen op de Tweedehands Caravandagen van de ANWB. Een prachtige plek als je een moderne tweedehands wilt kopen, maar voor een oud dametje die de tand des tijds heeft doorstaan, moet je ergens anders zijn. Barbara moest voor haar caravan naar Putten en kocht deze Adria uit 1980.

De eigenaren waren zuinig op het dametje geweest en dat zag je er aan af. Barbara ging aan de slag en koos voor blauw met wit als uitgangspunt. De kussens bestelde ze en de gordijntjes haalde ze bij Leen Bakker. Hoe gezellig is dit caravannetje! Enneh… ze is nog te huur ook!

caravan blauw wit buiten schilderen

caravan blauw wit voor keuken  caravan blauw wit na keuken keuken

kleine treinzitje voor treinzitje klein caravan blauw wit

grote zit voor grote zit caravan blauw wit

IMG_0028 IMG_0023