Predom in zwart en wit

Ester Musters kocht begin dit jaar een Predom die helemaal opgeknapt moest worden. Voorheen gingen ze altijd met een vouwwagen op vakantie maar die werd met drie kinderen te klein. Nu is de Predom geen caravan van formaat, maar de oudsten slapen nu in een tentje bij de caravan. Bovendien gaan ze naar Italië en daar zal toch vooral buiten geleefd worden.

Wat Ester heeft aangepakt: het keukentje en de hoge kast sloopte ze er uit. Hiervoor maakten ze zelf een nieuwe hoge kast en in plaats van het keukentje kwam er een laag nachtkastje. Verder is alles geverfd, heeft het nieuwe bekleding, nieuwe vloer, nieuwe gordijnen.

Wat zal dat een top vakantie worden!

Predom Zwart Wit 4

 

Voor en Na: de slaapbank-morfose

 

IMG_7684 Predom Zwart Wit 2  Predom Zwart Wit 3  Predom Zwart Wit 5 Predom Zwart Wit 6

 

Voor en na van het kleine ‘treinzitje’.

IMG_7685 Predom zwart wit