Oproep: jouw beste campingrecept voor nieuw boek!

Mooi nieuws! In april 2015 verschijnt het Caravanity Camping Kookboek bij Kosmos Uitgevers! Afgelopen vakantie ben ik al volop aan het kokkerellen geweest voor dit nieuwe boek. Je vindt hierin mijn allerbeste recepten van de de afgelopen vijf jaar kamperen, aangevuld met golden oldies van mijn moeder (kampeer-haatster, maar wel exceptioneel goed in het maken van Goddelijke en simpele gerechten) en bovendien een prettige mix van de mooiste reispaleizen ever.

Gezocht: campingrecepten om van te watertanden

Maar het is nog niet compleet. Ik ben nog op zoek naar een stuk of tien recepten die de tand des tijds hebben doorstaan. Die gezond, makkelijk en snel zijn. Met ingrediënten die je vrijwel in elke supermarkt kunt vinden. Liefst ook nog kind-proof, maar dat is geen vereiste, slechts wenselijk.

Heb jij zo’n recept waar nu al het water van uit je mond loopt als je er aan denkt? Dan hoor ik het erg graag! Mail mij: [email protected].

Insturen kan tot 30 september 2014

Gezocht: de mooiste reispaleizen

En ik wil nog even een oproepje plaatsen voor wat extra caravannetjes, campers, stacaravans en tenten of tenthuisjes. In het boek komen natuuuuurlijk leuke sfeerfoto’s. Daarvoor ben ik op zoek naar mooie foto’s die we mogen gebruiken in het boek. Heb jij een super mooi reispaleis en heb je hier mooie foto’s van? Ook dan kom ik graag in contact met je! Mail mij: [email protected]

Insturen kan tot 30 september 2014

IMG_2106