De nieuwe boeken zijn er!!!

Het Caravanity Camping Kookboek

Ze zijn er! De nieuwe Caravanity boeken! De  heruitgave van het eerste Caravanity boek (met 160 pagina’s aan inspiratie, tips en werkplannen) én het Caravanity Camping Kookboek (ook 160 pagina’s) met welgeteld 74 recepten om vingerlikkend vakantie te vieren. 

Zoals je aan mijn blije hoofd hierboven ziet, ben ik ‘best wel’ blij met de boeken. Het maken van het Caravanity Camping Kookboek was -net als bij het eerste Caravanity boek- echt een feestje. Samen met het Zilverblauw-team (Casper deed de vormgeving en Anki fotografeerde) hebben we het maar mooi weer voor elkaar gekregen. Op onze kookdagen kookte ik zo’n 20 recepten en maakte Anki er mooie foto’s van. Aan het einde van de dag aten we alle gerechten op. Dat leverde bijzondere combinaties op, zoals paella met popcorn, caesar salade met smores en pizza met hot dogs. Uiteraard vergezeld van een wijntje :-). Een feestje, zoals ik al zei…

Dan is er ook nog het ‘gewone’ Caravanity boek De eerste oplage is helemaal uitverkocht en dus hebben we de kans gepakt om deze uitgave meteen uit te breiden. In deze uitgave vind je dus nog meer tips, inspiratie en werkplannen (32 pagina’s extra).

Beide boeken kun je bestellen via de links in dit bericht. Prijs: €18,99 (Kosmos Uitgevers).

Ik ben onwijs benieuwd wat je van de boeken vindt.  Stuur mij een mailtje, plaats een foto op Instagram (#caravanity) of laat een recensie achter op Bol.com (maak je mij heeeeel blij mee).

Het Caravanity Camping Kookboek  Het Caravanity boek