Pimp My Eriba Club

Marion Verheijden was vorig jaar met haar gezin op vakantie in Frankrijk en ontmoette daar haar collega styliste Carola, die even verderop op een camping zat. In een gepimpte Eriba… Drie keer raden wat er gebeurde… Juist ja. Dezelfde avond nog werd er vanuit de tent volop gegoogled naar een Eriba en ze vonden ‘m ook nog: een Eriba Troll uit 1993.

De interieureisen van het thuisfront: niet teveel roze, kitch en bloemen, ‘anders gaan we niet mee’. Met deze duidelijke briefing ging Marion volop aan de slag. De banken werden gestoffeerd met een uitwisbare hoes, kastjes werden geschilderd met een prachtig resultaat. Zelfs de knopjes pakte ze aan.

Tip: stop alle knopjes in een blok oase (waar je kerststukjes mee maakt), bekleed met aluminiumfolie, prik ze erin en spuit alles in twee keer.

Tot slot werden de embrassen (om gordijnen bij elkaar te houden) beplakt met sierband en een parketzeiltje  gelegd. De verf was amper droog toen ze gingen kamperen met vrienden. En drie keer raden wat die vrienden deden toen ze thuis kwamen. Juist… een Eriba Pan kopen. De ‘Pimp My Eriba Club’ is dus geboren!

vegt_Eribatroll-4730a       fotos algemeen 062 vegt_Eribatroll-4717vegt_Eribatroll-4716

fotos algemeen 063  vegt_Eribatroll-4714

vegt_Eribatroll-4691

 

vegt_Eribatroll-4708  vegt_Eribatroll-4726

vegt_Eribatroll-4729