Post uit Duitsland

Misschien kun je je voorstellen dat het onwijs leuk is om vanuit heel Nederland ‘post’ te krijgen met de leukst gestylde caravans ever. Dat is het namelijk. Maar een paar weken geleden werd ik verrast door een mailtje van Marcel en Marie uit DUITSLAND. Ik voelde mij helemaal vereerd. Caravanity goes international!

Marcel had zelfs de moeite genomen om de mail in het Nederlands te schrijven. Daarom, en uiteraard ook omdat ze gewoonweg een heel kek caravannetje hebben, krijgt hun Eiffelland uit 1970 een plaatsje in de Caravanity galerij :-). Ik hoop dat ik de komende maanden nog meer post uit het buitenland mag ontvangen. En dat mag ook gewoon in het Engels hoor.

Caravan Eiffelland van buiten

De Eiffelland van buiten

Caravan Eiffelland doorkijkje Eiffelland caravan gepimpt

Doorkijkje

Eiffelland caravan gepimpt 2

Eiffelland caravan voor 2 Eiffelland caravan

Voor & na: veel houtwerk werd vervangen, check de deurtjes

Eiffelland caravan voor  Caravan Eiffelland gepimpt

Voor & na: er werd een vast bed in gemaakt.