Win een groot Caravanity pakket!

Omdat het Caravanity Camping Kookboek uit is

Omdat ik vorige week jarig was

Omdat het gisteren mega mooi weer was

Omdat het morgen mega mooi weer wordt

Omdat ik vrolijk ben

En zo kan ik nog wel 100 redenen bedenken om een leuke weggeefactie te doen. Deze week verloot ik om al die redenen een compleet Caravanity pakket met daarin: het Caravanity inspiratieboek, het Caravanity Camping Kookboek, een mooi mintgroen onderbord van Rice, kop en schotel van Rice, kekke weggooibekertjes van Rice, een tafelemmer van Royal VKB, een servetmok van Royal VKB en een handige lepelset van Royal VKB. Laat in dit bericht of op facebook weten waarom jij het Camping Kookboek of Inspiratieboek nodig hebt en wie weet win jij de complete set.

Je kunt je reactie achterlaten tot en met 18 april 2015.

IMG_3330