Dubbele klassieker

De liefde voor oude auto’s bracht ook de wens voor een oude caravan voort, bij Marjo Looy. Hadden ze eerst een Kip, nu moest er een Constructam komen. Het werd er een uit 1969 die uiteraard met veel aandacht en zorg onder handen genomen werd.

De ronde kastjes mochten origineel blijven, maar heeft alles een makeover gekregen. De wanden werden zilver geverfd, de oude gaslampen vervangen voor wat nieuws, de koelkast is in gebruik als kast, de kussens kregen een hip stofje. Nu is ‘ie klaar en hangt ‘ie aan een een prachtige klassieker (mijn autokennis zegt een Jaguar, maar het blijkt een Dodge Challenger. Laat mijn autokennis mij in de steek zeg!).
Constructam renovatie | caravanity 4
Constructam renovatie | caravanity 5Constructam renovatie | caravanity 6 Constructam renovatie | caravanity 2

 

De wanden werden voorzien van zilver verf

Constructam renovatie | caravanity 7  Constructam renovatie | caravanity 1

 

Wat een blikvanger… zo’n koelkast!

Constructam renovatie | caravanity 12  Constructam renovatie | caravanity 8

Constructam renovatie | caravanity 10  Constructam renovatie | caravanity11

 

Van voor, naar tijdens (2x) en na. WOW!

Constructam renovatie | caravanity 14