Tent + regen = caravan

Na jarenlang gezworen te hebben bij vakantiehuisjes en ingerichte tenten, belandden Caren en Math vorig jaar op een mooie camping in Frankrijk in een ingerichte safaritent. Alles was prachtig, behalve het weer. Het regende dagenlang, waardoor veel mensen van de camping vertrokken naar betere oorden. Caren en Math zaten echter vast aan hun glampingtent en daarbij de regen en kou. Dat gaf ze te denken. Na lang wikken en wegen zagen zij toch ook wel de voordelen in van zo’n “sleurhut” en zeker toen ze alle mooie creaties zagen op Caravanity, waren ze om. Zij wilden ook zo’n hippe hut!

Na wat caravans bekeken te hebben vonden ze deze Caravalair van 20 jaar oud. Hij was in zeer goede staat, maar wel gedateerd, perfect dus voor hun “project”. Na flink wat naai-, schilder en plakwerk is dit het resultaat en zijn ze er terecht apetrots op!

Caravelair | Caravanity 3  Caravelair | Caravanity 5  Caravelair | Caravanity 8

Caravelair | Caravanity 4 Caravelair | Caravanity 2

IMGP4394 Caravelair | Caravanity 9

IMGP4395  Caravelair | Caravanity 6  Caravelair | Caravanity 1