Ontspan – nadenk – inspiratie – werkplek

In 2014 kochten Geerhard Alders en Sonja Vander Wal deze stacaravan, omdat ze naast hun drukke stadse leven een plekje zochten buiten in een bos. De wens was een ontspan-, nadenk-, inspiratie- en werkplek. In Zuidlaren slaagden ze voor hun missie en vonden een oude vervallen stacaravan, die eigendom was geworden van alle muizen in de wijde omtrek. In de zomer knapten ze de caravan van top tot teen op. Al het hout en regelwerk is vervangen, er zit een nieuwe vloer in en naar mate ze de caravan verder ontmantelden kwamen er meer verrassingen. Leuke verrassingen, zoals de prachtige dakspanten en een aluminium plafond! Ze werkten het interieur af in een materiaal: underlayment platen.

Het is prachtig geworden. Het ontwerp klopt als een bus, de kleurdetails zijn erg tof en ik ben helemaal weg van de gaatjes in de slaapluikjes, die voor minimale lichtinval zorgen. Hoe te gek is dat!

Geerhard en Sonja zijn overigens nog niet klaar… er staat nu een aanbouw van douche en toilet op het programma. En een veranda, want die mag natuurlijk niet ontbreken in een ontspan-, nadenk-, inspiratie- en werkplek.

Stacaravan 8 | caravanity Stacaravan 6 | caravanity Stacaravan 13 | caravanity 

Stacaravan 7 | caravanityStacaravan 4 | caravanityStacaravan | caravanity Stacaravan 9 | caravanityStacaravan 2 | caravanity luikjes dag luikjes nacht

Zo zien de gaatjes er van buiten uit. En zo als je in bed ligt. Hoe leuk!

Stacaravan 10 | caravanity Stacaravan 11 | caravanity