Eline Visscher moest over een drempel heen. Een flinke. Maar ze ging ervoor. De caravan is prachtig fris geworden! Ze vertelt:

‘Nadat onze vrienden een caravan hadden aangeschaft reageerden wij in eerste instantie wat lacherig. Een caravan? We zijn nog maar in de 30. Moet je dan ook dezelfde ANWB-jassen kopen? Maar na hun argumenten te hebben gehoord (we staan straks drie weken in Zuid-Frankrijk voor een peanuts bedrag ipv een vermogen kwijt te zijn aan onze vakanties. En nee, het is niet eens kramperen, het is heel erg goed te doen).

Gelukkig hadden we wel al eens van Caravanity gehoord en durfden het na aanschaffen van het boekje wel aan. We kochten een caravan (Burstner City uit 1983). Nadat we hem helemaal hebben na laten kijken bleek hij zowaar nog in top vorm en zijn we begonnen met de metamorfose. Ik wist precies wat ik wilde en heb me goed ingelezen over hoe te werk te gaan.
Het is nogal een vrouwelijke caravan geworden, maar ja…we zijn dan ook met drie vrouwen in huis, dus dan mag dat ook wel vind ik. Ter compensatie heet onze caravan Herman en heeft hij aan de buitenkant ook een blauwe streep. Hahaha!

De metamorfose was nogal een klus. Ik ben niet echt van het afplakken, eerder van het snelle werken (maar wel wat slordig) maar bij de caravan moesten we echt flink wat lagen erop brengen voordat hij helemaal fris en fruitig was.

De lamp is van Snowpuppe waar wij in ons huis ook een mooie lamp van hebben hangen. Arjan koos de kleur uit en mijn moeder naaide voor elk kussen een nieuwe hoes. De gordijnen zijn blijven hangen, die vonden we eigenlijk best prima. Ik werkte de kastjes af met wat plakplastic en maskingtape en hing voor de meiden wat leuke posters en kaartjes op. De voortent is nog steeds wat suf maar hebben we opgeleukt met lantaren, gekleurde vloerkleden, prikkabels en wat slingers.

Afgelopen week stonden we een weekje op Texel en Herman overleefde een flinke storm plus een prachtige warme dag! Het is ons zo ontzettend meegevallen, we hebben prima geslapen, het is gewoon gezellig, niet koud (met verwarming in voortent) en super fijn je huisje gewoon weer mee te nemen. In juli vertrekken we voor drie weken naar Frankrijk, we hebben er zin in!’

Caravan Eline Visscher 1

Caravan Eline Visscher 6 Caravan Eline Visscher 11

Caravan Eline Visscher 7 Caravan Eline Visscher 4

Caravan Eline Visscher 9

Caravan Eline Visscher 5 Caravan Eline Visscher 8

Caravan Eline Visscher 13