Tis binnen leuker dan buiten

Sylvia Cosijn en haar gezin brachten jaar-in, jaar-uit hun vakanties door in compleet ingerichte stacaravans. Maar ‘out-of-the-blue’ onstonden er kampeer-kriebels bij het gezin. Ze kochten een vouwwagen en vrij snel daarna wisselden ze ‘m om voor een caravan, zodat ze wat meer luxe hadden. Ze kochten een Caravelair uit 1994 en gingen na flink wat geslaagde kampeerweekenden vol aan de slag met de inrichting. Alles moest eraan geloven en in no time kreeg de caravan een romantische Studio PiP-look (zie ook de tag onderin dit bericht). Wat is het onwijs tof geworden. Je zou bijna hopen op slecht weer in de vakantie, ’tis zonde om buiten te zitten ;-).

image1    image5image4

image5-1image3-1

 

image9      image6 image7

En zo staan ze erbij op de camping!

 

image11

En nog een paar ‘voor-na’ foto’s. Wat een verschil!

P1020882 (640x480) image3-1

image1-2  image4-1