Een klapcaravan als hotelkamer

Benny en Paulien Efdé hebben een zwak voor klapcaravans. De wanden en het interieur die vernuftig in elkaar vouwen en weer uit te vouwen zijn tot een volwaardige caravan zijn natuurlijk ook fascinerend. Benny pakte hun klapcaravan van binnen en buiten aan.

Aan de buitenkant werden de opplak-achterlichten vervangen door LED-lichten van een vrachtwagen. Er gingen mooie wieldoppen op en de originele disselbak lieten ze antraciet spuiten. Zelfs de originele luifel werd in de wasmachine zwart geverfd.

Binnen wilden ze een hotelkamer-sfeer creëren. Het interieur werd geheel gedemonteerd en alles werd gewit. De wanden kreeg een warme tint grijs zodat het meubilair goed tot zijn recht kon komen. Er kwam een verstelbaar bed, een mobiele airco (ja, je doet het goed of niet), tv en toilet. Het vaste inbouwtoilet is geplaatst onder een verhoogde treinzit. de kussens van een zitplaats kun je verschuiven tot een klein bankje. De omhooggedraaide klep is dan de nieuwe toiletruimte. Maar je kunt ook alle kussens platgooien voor een extra slaapplaats. Hoe slim!

Tsja… en dan gaat de loungebank achterin de auto en zit je er super de luxe bij op de camping. Zo doe je dat dus…

02 Rapido interieur 1 (1) 03 Rapido interieur 2 (1) 05 Rapido interieur 4 (1) 04 Rapido interieur 3 (1)Campingplek 3 (1)

En zo is de hotelkamer op wielen dus ingeklapt… 01 Rapido achter Q7 (1)

Nog wat uiterst charmante voor-kiekjes om mee af te sluiten 🙂

Rapido voorfoto 1 (1) Rapido Voorfoto 5 (1)