Mooi aan de haak geslagen

Maureen zag het wel zitten om met een sleurhut op vakantie te gaan, maar wilde absoluut geen standaard caravan. Als je zo creatief en kleurrijk bent als Maureen, dan hoort daar ook een speciale caravan bij. Twee jaar geleden is ze na het lezen van de Caravanityboeken vol enthousiasme aan de slag gegaan. De keuze was gevallen op een Bürstner uit 1996 met een hele speelse indeling èn toilet (ook wel fijn!)

Het duurde wel even om de rest van de familie ook enthousiast te krijgen. Inmiddels gaan die ook met veel plezier op vakantie en wennen al een beetje aan de andere vakantiegasten die heel nieuwsgierig zijn en graag een kijkje willen nemen.
Over de naam van de caravan hoefde ze niet zo lang na te denken. Als eigenaresse van Studio Sier (o.a super gezellige haakworkshops) past de naam ‘Haak ‘em aan’ perfect bij deze caravan.

Misschien heb je in oktober 2015 de Kampeer en Caravanbeurs in Utrecht bezocht, dan heb je ook ongetwijfeld dit prachtexemplaar van Maureen Huls bewonderd. Zo leuk om ook eens een wat ‘jongere’ caravan te zien tussen al die oldtimers. Ben je niet naar de beurs geweest? Dan heb je deze caravan ongetwijfeld voorbij zien komen op tv.
Maureen heeft zulke leuke reacties gekregen op haar caravan. En terecht. Want wat is het een feestje om naar te kijken!

IMG_0777Beursimpressie-KCJ-2015_0120IMG_0791