Werelds caravannetje

Als slapen in een tent je ding niet is, dan is een caravan de moeite van het proberen meer dan waard. Esther en haar gezin hadden namelijk hetzelfde euvel en schaften deze Chateau Victory aan.

De vriend van Esther ging meteen aan de slag met wat nieuwe kastjes, verplaatste de grote kast en bouwde een super professionele stroomkast in. Daarna gingen er liters verf doorheen, flink wat stof, plakplastic en behang. Esther kocht veel bij Kwantum: hier hebben ze tegenwoordig onwijs veel mooie stoffen en plakplastic, behang en toffe spullen om jouw caravan-interieur helemaal mee af te maken. De vloer komt overigens bij Funky Friday vandaan. Na meer dan vier weken van kei hard klussen, was de Chateau klaar. En hoewel de buitenkant nog op het wensenlijstje staat voor komend jaar, is deze caravan helemaal vakantie-proof. Wat een enorm leuk vakantiehuis!

Chateau caravan scandinavisch kwantum | caravanity 2 Chateau caravan scandinavisch kwantum | caravanity 8

Het kleine treinzitje

Chateau caravan scandinavisch kwantum | caravanity 5 Chateau caravan scandinavisch kwantum | caravanity 1

In plaats van zo’n typische vouwdeur, kwam een leuk gordijn met sterren.Chateau caravan scandinavisch kwantum | caravanity 6  Chateau caravan scandinavisch kwantum | caravanityChateau caravan scandinavisch kwantum | caravanity 4 Chateau caravan scandinavisch kwantum | caravanity 3