Blogpost door Judith Miedema

Al jaren had ik de wens om eens een caravan te mogen pimpen. Lekker met m’n handen bezig zijn. In het hoge Noorden vond ik dit super schattige bruine caravannetje (Grenzland) via Marktplaats. Als ‘beginner’ heb ik de nodige ervaring opgedaan tijdens dit eerste pimpproject.
Zo begon ik met goedkope Gamma verf het donkerbruin wit te maken. Tot grote frustratie heb ik wel 5 lagen verf moeten gebruiken! Afschuwelijk… De ramen heb ik allemaal voorzien van nieuwe strips rondom, deze waren allemaal afgebrokkeld. De kussens heb ik samen met een vriendin bekleed, wat een werk was dat! Allemaal tijdrovende klussen. Ik, als ongeduldig type werd flink op de proef gesteld.
Van binnen was ‘ie na een paar maanden helemaal op z’n Judith’s. De buitenkant verven vond ik erg spannend en ook moeilijk om de kleur te moeten bepalen. Ik heb de streep eerst rood geverfd, maar dat paste niet bij deze caravan, dus heb ik hem uiteindelijk roze gemaakt. En het is een echt schatje geworden. Ok, het is niet een man-proof caravan, maar vrouwen kunnen deze ‘Roze wolk’ vast wel waarderen.

img_2378-largeimg_2506-large

De keuken

img_2421-large-largeimg_2410-large-large

 

Bed en bank in één

img_2482-largeimg_2452-large-large

En nog een paar heeeeeerlijke voor-foto’s

img_2647-large img_2644-largeimg_2646-large