Tis toch je kindje

Als je door Frankrijk zoeft met een Volvo uit 1978, dan hoort daar natuurlijk een passend gezelschap achter. Na goed zoeken viel het oog van Astrid op een Wolfbarth caravannetje uit 1965. Het hutje werd in ere hersteld, maar Astrid had de smaak van het pimpen te pakken. En toen ineens, in het voorjaar van 2016 stond daar een mooie TEC caravan te koop uit 1978. Het idee was om de caravan te pimpen en ‘m te verkopen. Maar ja, als je er eenmaal zoveel tijd, energie en liefde in hebt gestopt, dan is zo’n oud sleurhutje toch je kindje geworden. Het mooie caravannetje blijft dus gewoon bij Astrid en nu verhuurt ze ‘m.  Ze heeft er zelfs al een bedrijfje van gemaakt ‘Be happy caravan’. Dus wil je een keer op pad met een gepimpte caravan, om te ervaren hoe het is? Dan weet je dat je bij Astrid terecht kunt.

TEC caravan | Caravanity 1 0TEC caravan | Caravanity 5 TEC caravan | Caravanity 1 TEC caravan | Caravanity 2 TEC caravan | Caravanity 4