Binnenkijken bij de Constructam Herbarium

Volgens mij heeft zo’n beetje iedereen wel de vette Constructam gezien, die we gebruikten voor de shoot van Storm. Zomaar een gokje… ik denk dat je best benieuwd bent hoe hij er van binnen uit ziet, toch?

De caravan is eigendom van Monique en ze heeft echt knetter hard gewerkt aan de Constructam. Zo waren de kastjes bijvoorbeeld in een mooie staat, maar wel met krassen. Ze heeft alles met staalwol licht opgeschuurd en met Meubeline van HG in de olie gezet. Een dag later even alles uitgewreven en je ziet de krassen nauwelijks meer.

Het oude behang dat was opgeplakt, liet los en dit heeft ze vervangen. Dit deed ze met een natte spons en een spatel en het was een gruwelijk karwei. Maar het resultaat mag er zijn.

Verder verving ze alle rubbers (hiervoor peuterde ze urenlang alles los) en dat kwam zeker ten goede van het nieuwe behang, want de nieuwe rubbers vallen mooi over de behangrandjes heen. Het behang is overigens van Chantal Keizer. Voor het behangen gebruikte Monique Perfax voor moeilijke ondergronden.

En tot slot werd er natuurlijk flink gesausd en gestoffeerd. Ook de buitenkant is geverfd met een hele mooie brons verf.

Voorin de caravan is het zitje overigens weggehaald om de caravan wat ruimtelijker te maken en om er bijvoorbeeld een kinderbedje neer te zetten.

Wat een droom van een caravan he. En het fijne is dat hij nog te huren is ook!

Storm Keyvisual | Caravanity

Constructam | Herbarium | Storm | Caravanity 2

Constructam | Herbarium | Storm | Caravanity 3Constructam | Herbarium | Storm | Caravanity 4 Constructam | Herbarium | Storm | Caravanity 6