De zigeuner caravan

In de vorige twee posts (deze en deze) lieten we al twee andere caravans van Juul van La Gitana zien. Zij heeft inmiddels een flink aantal caravans gepimpt en naar de Spaanse Costa Brava gebracht zodat men daar ook kan genieten van een vakantie in een gepimpte caravan.

Koko is de derde caravan die ik graag aan jullie laat zien, omdat ‘ie zo heerlijk kitsch is. Juul vertelt ook dat ze hiervoor hebben gekozen omdat La Gitana ‘zigeunerin’ betekent en dat dus zeker een van de caravans deze stijl moest krijgen. Kok0 kreeg bambi-behang, rozen op de kast, kitscherige schilderijtjes en ja ook een huilende zigeunerjongen mocht niet ontbreken.

Juul zegt ook dat het best een uitdaging was om Koko zo te maken, dat de stijl niet te overheersend is. Je moet er niet onrustig of kierewiet van worden op je vakantie. Maar de beoogde knipoog is meer dan goed gelukt. Ik zou in elk geval met een enorme glimlach in slaap vallen :-).