Een geweldige metamorfose

Nadat Natascha het voor de zoveelste keer aan haar rug had, na een vakantie in een slecht (sta)caravanbed, was ze er klaar mee. Ze wilde slaapcomfort en een eigen caravan – dat laatste vooral omdat ze er zo graag een wilde pimpen. Haar man zag het alleen niet zo zitten om met 80km/u naar Spanje te tuffen en dus werd er een compromis gesloten: een vouwwagen. En hoewel ze daar al flink haar creatieve ei in kwijt kon, bleef de caravan lonken. Toen ook nog eens haar zus naast haar op de camping stond met een caravan naast hen, zag haar man in dat zo’n ding toch best een goed idee was. Zijn eigen schoonzus hoeft immers alleen de pootjes in en uit te draaien.
Bij thuiskomst werd de vouwwagen binnen twee uur met winst verkocht en was de weg vrij voor een caravan. Na een eerste miskoop, was de tweede een schot in de roos. Eindelijk kon Natascha aan de slag, maar het moest wel een licht en rustig geheel worden. Er werd volop geverfd, ingericht en natuurlijk er kwam een goddelijk bed. Elk jaar krijgt Natascha de kriebels van haar caravan als ze ‘m weer van stal mag halen.  Het liefste zou ze ook nog de buitenkant aanpakken, maar dat krijgt ze er niet doorheen. Toch is haar man wel overstag: hij is gek op de caravan en het rustige rijden nemen ze op de koop toe.

Na & voor van de zithoek. WAT EEN VERSCHIL!!!

Doorkijkje van de grote zithoek naar de deur en

Na & voor van het keukentje

Vanuit het bed kijk je uit op de grote zithoek en een wastafeltje. Daarvoor zit nog een toilet (achter dat leuke behangetje).

Dit keer voor en na

      

Het kleinste kamertje… super gezellig en wat een goed idee om roze toiletpapier in te slaan (supermarkt Frankrijk).

       

 

Heerlijk plekje om te tukken.