Het 1000 sterren hotel

Sinds een paar maanden is er naast de Nederlandse Caravanity website, ook een Duitse. De site wordt vol enthousiasme bestiert door Charlotte en elke keer vindt ze weer pareltjes (of de pareltjes worden naar haar opgestuurd).

De caravan van Katja is er zo’n pareltje. Duitsland is dol op de stijl die ze heeft toegepast. Ik vind ‘m ook geweldig en ik ben benieuwd wat jij ervan vindt.

Katja heeft een Fendt Diamant uit 1992 en koestert veel goede herinneringen aan deze caravan. Toen haar ouders deze caravan kochten, was ze zelf nog maar 7 jaar en hebben ze jarenlang fijn vakantie kunnen vieren in deze Fendt. Toen Katja en haar man de caravan overnamen, moest – ook al was de caravan in top staat – er alleen wel een iets moderner interieur komen.

Katja had zwart/wit tinten in haar gedachten in combinatie met een Scandinavische look. Ze ging heel grondig aan de slag (op z’n Duits, en niet met de Franse slag zoals wij Nederlanders vaak doen 😉 ) en sloeg geen plekje over. Alles is prachtig geverfd en gestyled. Om het af te maken heeft ze met tape nog wat oude herinneringen opgehangen. Leuk idee!

 

Het palet waar Katja mee werkte:

Welkom!

    

Voor & na: het zitgedeelte

    

De keuken: voor & na

De badkamer en alvast een doorkijkje naar de slaapkamer

De slaapkamer en de foto’s met herinneringen van vroeger